Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Υλοποίηση προγραμμάτων




Το σχολείο μας (όπως είναι γνωστό) έχει μεγάλη παράδοση στα προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως τα πολιτιστικά προγράμματα ή τα προγράμματα αγωγής υγείας υπολείπονται. Στη συνέχεια θα δούμε αποσπάσματα από τα αποτελέσματα τριών προγραμμάτων του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς. Το πρώτο είναι ένα πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης από το σχ. έτος 2005-06 με υπεύθυνους καθηγητές τον Λιναρδάκη Ιωάννη και τον Ντίνου Κώστα και θέμα: "Ανακύκλωση υλικών & Τέχνη"





Το δεύτερο είναι επίσης πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης από το σχ. έτος 2004-2005 με θέμα "Βιοκλιματικός Σχεδιασμός Πλευρικής Εισόδου Σχολείου (Κατασκευή Πέργκολας). Υπεύθυνοι καθηγητές ήταν οι: Γουνιτσιώτου Άννα, Εμπορόπουλος Αλέξανδρος, Καλογέρη Ευδοξία, Κεσίδου Γεωργία, Λιναρδάκης Ιωάννης, Τρίγκα Κωνσταντινιά και Ντίνου Κώστας. Συμμετείχαν οι μαθητές των τμημάτων: Β1α, Β1β, Β2β, Β4β



Τέλος, ένα πολιτιστικό πρόγραμμα: "Παροιμίες - Παραμύθια - Παραδόσεις, καθρέφτης της ανθρώπινης ζωής". Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε κατά το σχ. έτος 2005-2006 από την πολιτιστική ομάδα του σχολείου μας (25 μαθητές και μαθήτριες της Β και Γ τάξης) με υπέυθυνες καθηγήτριες την κ. Καλφοπούλου Ελισάβετ και την κ. Τρίγκα Κωνσταντινιά.


Συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου